datagott > gezondheid.* > gezondheid.psychiatrie

Marianne Markus (19.07.2019, 01:20)
Hallo lezers,

Ik dacht laat ik maar even een onderwerp aansnijden. Je hebt er in de hulpverlening een lading jokkers en pikkers erbij zitten.
(Vrij vertaald: oplichters)

Ik ben altijd het liefst uit de buurt van de kleinere bedrijven gebleven, de mensen die daar zijn opgeleid zijn meestal van die huis- tuin- en keuken hulpverlening, letterlijk en figuurlijk en ze bezitten ook zeer bijzondere gave: ze kunnen namelijk in een oogopslag zien dat je naar de WMO moet gaanwant die kunnen je huishoudelijke hulp geven, en dat kan uitgebreid worden..
Ja ze kunnen ook boodschappen voor je doen en je moet in het volste vertrouwen je geld of pinpas meegeven en als je dat niet helemaal vertrouwd en je pinpas word leeggeroofd heeft Veilig Thuis weer een zeer mooie reclame voorinclusief slogan:
“Vind je het niet vertrouwd bel naar Veilig Thuis”. - zeer belangrijke detail die storten niet je bedrag terug maar die helpen ook meeom de WMO leeg te trekken, over jouw rug heen en met een beetje pech is het jouw schuld want je hebt ruzie gemaakt met een vrijwilliger omdat jij je pinpas meegaf.
En als je je volste vertrouwen vertrouwen bent verloren en zelfstandig wil verder gaan, dan ben je vervelend en weiger je hulp.
En leid je aan sociale en psychische problemen die dan jaren word verzonnentot ze niks meer kunnen verzinnen en ben je stukje bij beetje van deze NSB*kuch* WMO af.

Dan zoeken ze een nieuwe slachtoffer, die ze weer goedkoop met dezelfde protocol kunnen begeleiden... *ja ze denken wel aan het milieu, ze recyclen hun protocols graag*

Natuurlijk heb je er wel goede tussen zitten, in de NSB had je ook verraders maar ook Duitsers die stiekem de joden hielpen toch? Die een oogje toeknepen als een jodin, voor een NSB-er ging strippen in een te strakke hotpants, dan kon je een beetje doorlopen als jodin.

Het moraal je moet gewoon de goede eruit vissen en het goed vinden met diegene die je kan helpen.

Toedeloe
stafkje (05.08.2019, 17:28)
Op vrijdag 19 juli 2019 01:20:46 UTC+2 schreef Marianne Markus:
[..]
> Natuurlijk heb je er wel goede tussen zitten, in de NSB had je ook verraders maar ook Duitsers die stiekem de joden hielpen toch? Die een oogje toeknepen als een jodin, voor een NSB-er ging strippen in een te strakke hotpants, dan kon je een beetje doorlopen als jodin.
> Het moraal je moet gewoon de goede eruit vissen en het goed vinden met diegene die je kan helpen.
> Toedeloe


Zeker toedeloe.